Paasactie bij winkelcentrum De Meent

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Paasactie bij winkelcentrum De Meent

PAPENDRECHT - Op vrijdag 25 en zaterdag 26 maart lopen er  tussen 10 en 16 uur twee paashazen op winkelcentrum De Meent. Het winkelend publiek kan een enveloppe trekken bij één van de paashazen en kans maken op een slagroomtaart van Bakkerij Vlot. Er zijn 400 bonnen voor een taart verdeeld in de enveloppen, dus de kans op een winnende enveloppe is groot.

Winkeliersvereniging
De winkeliersvereniging is blij met hun trouwe klanten en wil hen met deze actie bedanken voor hun bezoek. Door deze actie hoopt de vereniging het winkelen nog leuker te maken voor de bezoekers.

Haal gelijk uw taart op
De winnaars van de slagroomtaart kunnen hun prijs ophalen bij Bakkerij Vlot aan de Brederodelaan op winkelcentrum De Meent. De taarten worden op 25 en 26 maart vers gemaakt en daarom zijn de taarten alleen op deze dagen af te halen.

Fotobijschrift: Zoek de twee Paashazen op 25 en 26 maart op winkelcentrum de Meent en win een taart

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.