Veel bezoekers voor Open Dag van de Zorg in De Markt

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Veel bezoekers voor Open Dag van de Zorg in De Markt

PAPENDRECHT -  Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 19 maart tussen 13.00 en 15.30 uur De Markt in Papendrecht tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Zij kregen deze dag meer informatie over het Rivas-pension, huurappartementen met zorg en de thuiszorg.

Verblijven met zorg
Geïnteresseerden bezochten onder andere de huurappartementen met zorg. ‘Mensen wonen daar zelfstandig in een appartement, maar met thuiszorg dichtbij’, verduidelijkt Marga van der Pijl, teamleider bij Rivas. ‘Men betaalt de huur voor het appartement zelf en waar nodig wordt de zorg, los van het wonen, geregeld.’ Tevens konden de bezoekers de gemeubileerde en gestoffeerde Rivas-pensions van binnen bekijken. ‘Veel mensen wilden graag meer weten over de mogelijkheden en zij waren allemaal erg nieuwsgierig naar de inrichting van deze appartementen. Deze Open Dag van de Zorg bood uitkomst.’

Thuiszorg en overige activiteiten
Ook voor vragen en meer informatie over bijvoorbeeld De Markt als wijkcentrum en thuiszorg van Rivas was tijdens deze open dag aandacht. Daarnaast konden bezoekers terecht in de Rivas Leef&-winkel. Hier zijn zorghulpmiddelen en gezondheidsartikelen te leen, te huur en te koop; voor ouderen, maar ook voor (aanstaande) ouders.

Fotobijschrift: Bezoekers van de open dag in De Markt in Papendrecht kregen informatie over de verschillende soorten zorg van Rivas.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.