Lentekriebels bij de deelnemers aan het Jolanda Weight Plan

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Lentekriebels bij de deelnemers aan het Jolanda Weight Plan

PAPENDRECHT - Zondagochtend om 05:30 uur is de astronomische lente van start gegaan. Na een bijzonder zachte winter te hebben gehad beginnen de temperaturen steeds vaker richting de dubbele cijfers te gaan.

Op diverse plaatsen in Papendrecht beginnen de eerste narcissen en hyacinten voorzichtig in bloei te komen en beginnen de vogeltjes weer te fluiten.

De aangename temperaturen en het voorjaarszonnetje brengt bij vele van ons lentekriebels teweeg, zo ook bij Jolanda Scholten (hurkend op de foto ) en de deelnemers van het “Jolanda’s Weight Plan” (JWP), dat ze onlangs is gestart.

Jolanda Scholten is een ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en helpt haar deelnemers bij het kiezen voor een gezondere levensstijl. Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk ook voldoende beweging en hier weet Jolanda als sportinstructrice een goede invulling aan te geven met haar intensieve trainingsprogramma.

Foto: Mark van Deelen (Black Tie Fotografie)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.