Pannenkoekendag in De Wieken

21 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Pannenkoekendag in De Wieken

PAPENDRECHT - In verpleeghuis De Wieken in Papendrecht werd vrijdag 18 maart aandacht besteed aan de nationale Pannenkoekendag. Twintig leerlingen van groep 8 van de Koningin Beatrixschool in Papendrecht kwamen deze dag pannenkoeken bakken voor de bewoners.

Alle leerlingen staken de handen uit de mouwen en sommige bewoners hielpen hen graag.

Nadat alle pannenkoeken waren gebakken, werd alles samen opgegeten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.