Papendrecht weer korfbalstad van Europa

18 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Papendrecht weer korfbalstad van Europa

PAPENDRECHT -  Op 16 januari won PKC in Budapest de Europacup. Als blijk van waardering voor die fantastische prestatie heeft de gemeente Papendrecht de onderborden met de tekst 'Korfbalstad van Europa' in ere hersteld.

In het bijzijn van voorzitter Bertjan Scheepbouwer, chef de mission van de Europacup Budapest, Lidy de Jong en Olav van Wijngaarden, speler en winnaar van de Europacup hingen burgemeester De Bruin en sportwethouder Koppenol het eerste bord onder het bebouwde kom-bord op de Veerweg.

Ook de andere kom-borden bij de toegangswegen van Papendrecht zijn voorzien van dezelfde onderborden. Een mooie promotie voor PKC én voor Papendrecht.

Foto: Richard van Hoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.