Nieuw team voor organisatie Open Coffee Papendrecht

18 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuw team voor organisatie Open Coffee Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdagmorgen 16 maart vond traditiegetrouw de Open Coffee van Papendrecht plaats in het Apollo Hotel. Iedere 3e woensdag van de maand wordt deze netwerkbijeenkomst gehouden. Deze keer was het extra feestelijk.

Er was een officieel momentje waarbij de leiding van de organisatie werd overgedragen. Er werd afscheid genomen van Jan Brand, Ton de Kever en Gerben Verwoert in hun hoedanigheid als organisator (rechts op de foto). De fakkel werd spreekwoordelijk doorgegeven aan nieuwe organisatoren die met enthousiasme aan de slag gaan om de Open Coffee Papendrecht nieuw elan te geven.

Zij werden aan de deelnemers gepresenteerd. Door de huidige organisator Gerben werd hen succes gewenst en ze werden in de bloemetjes gezet.
Het nieuwe team dat de organisatie nu voor zijn rekening nemen gaat nemen staat links op de foto v.l.n.r., bestaat uit:

- Caroline den Ouden (Friz Design)
- John van der Sluis (buitengewoon zichzelf en actief als Mindfulness-, NLP- & Wandel Trainer)
- Dion Ista (actief als zelfstandige in de logistieke sector)

Zij zullen ieder hun eigen kwaliteiten inbrengen om het succes van de Open Coffee voort te zetten en het laagdrempelige en toch intieme karakter, te behouden.

De volgende bijeenkomst staat gepland voor 20 april aanstaande.
Voor meer details www.opencoffeepapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.