Start assertiviteitstraining

15 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Start assertiviteitstraining

ALBLASSERWAARD - Training voor inwoners van de gemeenten Papendrecht, Alblasserdam en Sliedrecht.

De afdeling Algemeen Maatschappelijk Werk van Rivas Zorggroep start woensdag 30 maart 2016, bij voldoende aanmeldingen, een assertiviteitstraining voor mensen van 25 jaar en ouder. De training wordt gedurende tien weken van 19.00 tot 21.00 uur gegeven in Papendrecht, Seringenstraat 16.

De assertiviteitstraining is bedoeld voor mensen die verlegen en/ of onzeker zijn, moeite hebben met het geven van hun mening of gevoelens van verdriet of boosheid opsparen. De moeilijkheden die mensen hierdoor ervaren kunnen van grote invloed zijn op hun leven. Tijdens de training praten de deelnemers hierover en worden oefeningen gedaan. Op deze wijze leert men grenzen te stellen en om te gaan met kritiek, waardoor het zelfvertrouwen en het zelfrespect kunnen groeien.

U kunt zich dagelijks tussen 08.30 en 17.00 uur aanmelden voor deze training bij het Centrum voor Jeugd en Gezin en Rivas Zorggroep , bereikbaar via t. 078- 644 5200. De training start bij voldoende deelname en er zijn geen kosten aan verbonden. De groep wordt begeleid door twee maatschappelijk werkers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.