KNVB / ARAG certificaat voor Drechtstreek

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
KNVB / ARAG certificaat voor Drechtstreek

PAPENDRECHT - Na lovende woorden van KNVB toparbiter Danny Makkelie over de opzet van het professioneel opgezette scheidsrechter beleid bij Drechtstreek ondertekenden hij en voorzitter Bas Rietveld zaterdag het convenant over het arbitragebeleid van de club.

Drechtstreek behoort hierdoor tot een van de negen verenigingen in district Zuid die het scheidsrechter beleid  goed op orde hebben.

Veel clubscheidsrechters van Drechtstreek werden blij gemaakt met een officieel scheidsrechter tenue. Alvorens te vertrekken naar Enschede, waar hij de thuiswedstrijd van FC Twente tegen PEC Zwolle moest leiden, maakte Makkelie nog een rondje langs de velden om enkele clubscheidsrechters aan het werk te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.