SGP Papendrecht in actie bij verpleeghuis de Wieken voor NLdoet

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
SGP Papendrecht in actie bij verpleeghuis de Wieken voor NLdoet

PAPENDRECHT - De plaatselijke SGP heeft afgelopen zaterdag de mouwen opgestroopt voor NLdoet. Bij verpleeghuis De Wieken aan de Noordhoek werd meegeholpen om de tuin klaar te maken voor het voorjaar.

Raadslid Arjan Kosten: “Ik kijk met tevredenheid terug, het resultaat mag gezien worden. De bewoners kunnen straks, hopelijk in het zonnetje, genieten van een mooie bloeiende tuin. De actie sluit ook goed aan bij ons jaarthema Samenleven is een wérkwoord.”

NLdoet, georganiseerd door het Oranje Fonds, is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Wethouder Jan Nathan Rozendaal: “Vrijwilligerswerk is ontzettend waardevol en verdient onze steun. Het wordt echter steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden. Promotie van vrijwilligerswerk is daarom belangrijk. Ik hoop dat NLdoet ook in Papendrecht weer nieuwe vrijwilligers heeft opgeleverd!” Tot zover raadslid Arjan Kosten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.