Spelers keren terug bij VV Drechtstreek

14 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Spelers keren terug bij VV Drechtstreek

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM -  Vorig seizoen hebben we met pijn in ons hart Rick Sieses zien vertrekken naar buurman v.v. Papendrecht en Justin Blaauw naar buurman v.v. Alblasserdam. Na 1 seizoen kunnen wij met veel trots melden dat zij besloten hebben terug te keren naar het blauwwitte honk.

De Technische Commissie heeft na het aantrekken van hoofdtrainer Miguel Munoz en speler Dion Warner dus weer twee nieuwe aanwinsten in het jaar dat de v.v. Drechtstreek haar 70-jarig jubileum viert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.