Papendrecht uitgeroepen tot Accentgemeente Boomfeestdag 2016

28 januari 2016
Papendrecht uitgeroepen tot Accentgemeente Boomfeestdag 2016

PAPENDRECHT - De Stichting Nationale Boomfeestdag heeft Papendrecht uitgeroepen tot ‘Accentgemeente Zuid-Holland’. De Boomfeestdag vindt dit jaar plaats op woensdag 16 maart. Zo’n 90 leerlingen van drie Papendrechtse basisscholen gaan die dag bomen planten in het Alblasserbos.

Omdat Papendrecht Accentgemeente is, woont de Commissaris van de Koning Zuid-Holland Jaap Smit de Boomfeestdag bij. Namens het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht zijn burgemeester Kees de Bruin en wethouder Kees Koppenol aanwezig. ‘Directeur Peter J. Derksen van de Stichting Nationale Boomfeestdag heeft laten weten dat we Accentgemeente zijn vanwege het interessante programma. Bovendien past het in zijn ogen mooi bij het thema Bomen en Bossen’, aldus wethouder Koppenol.

‘Wát een eer voor Papendrecht. Samen met Staatsbosbeheer en de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard stellen we een leuk programma samen voor de
kinderen. Meer details daarover volgen later.’

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.