51-ste Boomfeestdag in Papendrecht

19 maart 2008

PAPENDRECHT – Vandaag is de 51-ste Nationale Boomfeestdag gehouden en ook Papendrecht deed weer mee. Dit jaar is het thema ‘Boom zoekt kind’.
Papendrechtse basisscholen namen bij toerbeurt deel aan de Boomfeestdag, en deze keer waren scholieren van de groepen 8 van de Prins Constantijnschool en de Anne Frankschool aan de beurt. Als locatie was gekozen voor de  plek tussen de afslag van Rijkswaterstaat en Karwei - aan de rechterzijde van de Burgemeester Keijzerweg in de richting van Alblasserdam.

Jaarlijks doen zo’n 400 gemeenten of wel 75% mee aan de boomfeestdag, met in totaal ongeveer 110.000 kinderen en 30.000 volwassenen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.