JOP onder de N3 wordt stelselmatig vernield

11 maart 2016 door Hennie van der Zouw
JOP onder de N3 wordt stelselmatig vernield

PAPENDRECHT - Op de facebookpagina van PvdA-gemeenteraadslid Ernst Schotting vonden we het volgende berichtje met foto: "Jongeren gun je wat. Zo kregen ze jaren geleden hangplekken. Wordt niet meer gewaardeerd kennelijk.

De omgeving van de JOP onder de N3 wordt stelselmatig door de gebruikers ervan vernield. Zou zeggen verwijderen dat ding i.p.v voor de zoveelste keer hekwerken etc repareren. Kost kapitalen. Hoeveel gemeenschapsgeld willen we eraan uitgeven?" Tot zover Ernst Schotting.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.