Groot Onderhoud Eilandstraat en omgeving nagenoeg afgerond

11 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Groot Onderhoud Eilandstraat en omgeving nagenoeg afgerond

PAPENDRECHT -  De werkzaamheden in de Eilandstraat, Havenstraat, Julianastraat, Wilhelminastraat, Beatrixstraat en Kazernestraat zijn zo goed als afgerond. Zowel onder als boven de grond zien de straten er weer piekfijn uit. De werkzaamheden bestonden in hoofdzaak uit vervanging van de bestaande riolering en de verharding.

Historisch
Wethouder Koppenol nam zelf een kijkje en is tevreden. 'Historisch gezien is dit één van de oudste gebieden van Papendrecht. De authenticiteit hiervan wordt benadrukt met het materiaalgebruik en het wegprofiel. Als symbolische afronding van de werkzaamheden heb ik - met hulp van de deskundigen eigenhandig de molensteen op zijn oorspronkelijke plek teruggelegd. Nu het plantseizoen aanbreekt, kunnen we er nog nieuw groen aanplanten en dan is het echt klaar en ligt de buurt er weer mooi bij. Ik wil iedereen die op enige manier overlast heeft ondervonden van dit grote onderhoudsproject bedanken voor zijn geduld en begrip.'

GRP
Voor het uitvoeren van groot onderhoud werkt de gemeente met een meerjarenplanning. Het Gemeentelijk Rioleringsplan (GRP), waarin de onderhoudsplanning van de riolering is vastgelegd, is hierbij leidend.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.