Gemeente Papendrecht verhuist naar Ketelweg 42

09 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Gemeente Papendrecht verhuist naar Ketelweg 42

PAPENDRECHT -  In verband met groot onderhoud van het Papendrechtse gemeentehuis gaat de gemeente Papendrecht binnenkort verhuizen. Vanaf maandag 11 april 2016 is het tijdelijk adres: Ketelweg 42, 3356 LE Papendrecht. Hier worden burgemeester en wethouders en de ambtelijke organisatie tijdelijk gehuisvest.

De gemeentelijke dienstverlening gaat gewoon door. Telefoonnummer (14 078) en postadres (Postbus 11, 3350 AA Papendrecht) blijven hetzelfde.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.