BOA voertuigen nog zichtbaarder

08 maart 2016 door Hennie van der Zouw
BOA voertuigen nog zichtbaarder

PAPENDRECHT / SLIEDRECHT - De voertuigen van de Buitengewone Opsporingsambtenaren van de gemeente Papendrecht zijn als eerste in de regio voorzien van nieuwe striping, conform de landelijke eisen. Hierdoor wordt de zichtbaarheid en herkenbaarheid van de BOA’s vergroot.

De gemeentelijke opsporingsambtenaren van de gemeente Papendrecht worden ook ingezet in buurgemeenten als Sliedrecht en Molenwaard.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.