Nog een paar plaatsen vrij bij de Cursus Natuurbegeleider

07 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Nog een paar plaatsen vrij bij de Cursus Natuurbegeleider

PAPENDRECHT -  Vanwege het groeiend aantal (school)kinderen dat een bezoek brengt aan de Natuur- en Vogelwacht De Alblasserwaard zijn zij hard op zoek naar mensen die mee willen helpen bij de uitvoering van de basisschoolprogramma’s en andere kinderactiviteiten. Om goed voorbereid te zijn, geven zij een cursus Natuurbegeleider. Ze starten op 15 maart aanstaande.

Naast de algemene kennis over de diverse natuuronderwerpen, worden ook de schoolprogramma’s van de NVWA uitgebreid behandeld. Ook zal aandacht worden besteed aan de omgang met de kinderen in de verschillende leeftijdsgroepen. Het cursusprogramma met onderwerpen en data kunt u vinden op de website van de NVWA onder Nieuws, www.nvwa.eu

Vind u het leuk om kinderen enthousiast te maken voor de natuur, schrijf u dan snel in. Er zijn nog een paar plaatsen. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar scholen@nvwa.eu  Wilt u meer informatie dan kunt u bellen met Miriam Vermeij 078-6151504.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.