Nieuwe serie portretten op PapendrechtFoto.nl

04 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe serie portretten op PapendrechtFoto.nl

PAPENDRECHT - De twee fotoseries “Papendrecht in 100 portretten” en “66 ondernemers”  van de Papendrechtse amateur fotograaf Wim Schut zijn erg succesvol en vaak bekeken op de website www.PapendrechtFoto.nl.

Van deze twee series hangen sinds eind vorig jaar 130 afbeeldingen in een tot dan lege etalage aan het Oude Veer op Winkelcentrum de Meent

Per 1 maart 2016 is Wim Schut  gestart met een nieuwe serie portretten. Vijf keer per week ma/vr plaatst hij op zijn site een foto in de serie “Papendrecht - vrije tijd besteding in 66 portretten”

Dagelijks een recreatieve inwoner van Papendrecht . Alles wat valt onder de noemer vrije tijd besteding komt in aanmerking en voor de lens. Van korfbal, voetbal, hockey, gym, voorleesmoeder, bridge, vrijwilligerswerk in meerder sectoren het wordt een bonte verzameling van soms bekende en vaak minder bekende dorpsgenoten.

De fotowebsite die bijna 4 jaar actief is biedt in tal van series verder een mooi overzicht van het dijkdorp.

Foto © Wim Schut.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.