Wint jouw club de limo voor de Bob?

04 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Wint jouw club de limo voor de Bob?

PAPENDRECHT -  Samen met vertegenwoordigers van Papendrechtse sportverenigingen trapte wethouder Jan Nathan Rozendaal woensdagavond 2 maart de campagne 'Bob in de sportkantine' af. De campagne spoort bezoekers van sportkantines aan om op een positieve manier alcoholvrij te rijden. Én met elkaar af te spreken wie als BOB zijn sportvrienden veilig naar huis brengt. Een echte BOB heeft 0% op!

De volgende verenigingen doen mee aan de campagne:
- Voetbalvereniging Drechtstreek,
- Korfbalvereniging PKC/SWK-groep,
- Handbalvereniging DES'72,
- Voetbalvereniging Papendrecht,
- Schietsportvereniging De Vrijheid,
- Vermeij Verhuur en Horeca B.v. (horeca-exploitant van Sportcentrum Papendrecht)
- Atletiekvereniging Passaat,
- Tae Kwon Do Club Papendrecht (is al 100 % alcoholvrij)

Door de deelname van alle grote sportclubs van Papendrecht bereikt de campagne ongeveerd 80% van alle sporters.

Degenen die aanwezig waren bij het startmoment kregen uit handen van de wethouder promotiemateriaal overhandigd en als extraatje tickets voor de eredevisiewedstrijd Excelsior-FC Groningen op 12 maart a.s. Tijdens die wedstrijd vindt de officiële Kick-off van de regionale campagne plaats.
Vertegenwoordigers van diverse sportverenigingen zijn aanwezig bij de aftrap van de BOB-campagne

Wint jouw club de limo voor de Bob?
Sportverenigingen kunnen in 2016 een limousine winnen en deze inzetten om de ultieme Bob van uw vereniging aan het eind van een verenigingsfeest zijn vrienden thuis te laten brengen. Zo wil iedereen wel de Bob zijn! Kijk voor meer info op http://www.rovzh.nl/bobsport

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.