Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht verhuisd naar voormalige Kunstuitleen

04 maart 2016 door Hennie van der Zouw
Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht verhuisd naar voormalige Kunstuitleen

PAPENDRECHT - Begin februari zijn de jeugd en jongerenwerkers van jeugdcentrum Interval verhuisd naar de locatie van de voormalige Kunstuitleen. Vanaf 15 februari is dit de nieuwe locatie van het gemeentelijk Jeugd en Jongerenwerk.

Onder de nieuwe naam 'Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht' worden er de komende weken oa teken, zang en breakdance workshops en cursussen opgestart in de locatie aan de PC Hooftlaan 180 (achter de Bibliotheek).

Tevens wordt er hard gewerkt aan de opzet en planning van activiteiten (o.a. Kinderdisco's, Huttendorp, PowerPark Festival) voor kids en jongeren dit jaar. Deze activiteiten zullen op verschillende locaties in Papendrecht gaan plaatsvinden.

Kijk voor actuele info op: www.facebook.com/JeugdenjongerenwerkPapendrecht of nog even op: www.intervalpapendrecht.nl

Uiteraard kan men ook contact opnemen of langskomen voor informatie bij: Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht aan de PC Hooftlaan 180, of bellen met  078-6150496

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.