Boskalis beste inschrijver aanbesteding Markermeerdijken

16 september 2015
Boskalis beste inschrijver aanbesteding Markermeerdijken

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) is als beste inschrijver op de aanbesteding voor de versterking van ruim 33 kilometer Markermeerdijken tussen Hoorn en Durgerdam naar voren gekomen. Dat heeft Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) bekendgemaakt.

Het project kent een alliantiecontractvorm waarbij het HHNK en Boskalis met partners gezamenlijk de Markermeerdijken ontwerpen en versterken zodat deze voor de komende 50 jaar veilig zijn.

In de komende maanden zullen Boskalis en haar partners met het HHNK samenwerken in een vervolgonderzoek in opdracht van het ministerie van I&M. De definitieve gunning wordt medio december verwacht. Op basis van de thans uitgewerkte plannen bedraagt de aanneemsom voor Boskalis circa EUR 100 miljoen.

De werkzaamheden zullen samen met VolkerWessels ondernemingen

KWS Infra en Van Hattum en Blankevoort worden uitgevoerd, met het HHNK als alliantiepartner.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.