Traumahelikopter naar Arthur van Schendelstraat voor medische noodsituatie

20 februari 2016

PAPENDRECHT -  Zaterdagmiddag 20 februari 2016 is eenTraumahelikopter geland in de Arthur van Schendelstraat in verband met een medische noodsituatie in een woning. Ook waren er twee ambulances ter plaatse.

De helikopter trok veel bekijks. Het is nog niet bekend hoe de situatie van het slachtoffer is.

Foto: Izaak van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.