Jacco van de Boogaart geeft boek uit "Mam, mag ik meer zakgeld?"

14 juni 2012
Jacco van de Boogaart geeft boek uit "Mam, mag ik meer zakgeld?"

PAPENDRECHT - In augustus 2012 verschijnt 'Mam, mag ik meer zakgeld?'. Dit boek van Papendrechter Jacco van den Boogaart vertelt hoe je kinderen kunt leren omgaan met geld, en bevat veel praktische tips én leuke, confronterende en ontroerende anekdotes. Prijs: € 14,95. Als je alvast inschrijft op www.kindengeld.com maak je kans op een gratis exemplaar.

In het boek vind je ook de Bijbelse uitgangspunten over omgaan met geld, en hoe je dit kunt doortrekken naar de financiële opvoeding. In de boekjes die al over dit onderwerp zijn verschenen, wordt bijvoorbeeld nauwelijks aandacht besteed aan 'weggeven'. Terwijl het goed is om je kind al te leren om soms iets te schenken (bijvoorbeeld aan een goed doel), en ook daarbij kan je heel klein beginnen. 

Ook moeilijke onderwerpen komen aan bod: wat nu als je geldproblemen/schulden hebt. Wat vertel je hierover aan je kind, en wat niet?

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.