Bedrijf in beeld: Zorg, aandacht en respect bij Maroza gedenktekens

20 maart 2013
Bedrijf in beeld: Zorg, aandacht en respect bij Maroza gedenktekens

PAPENDRECHT - Maroza gedenktekens uit Papendrecht is een klein, jong bedrijf dat met liefde en respect voor de nabestaanden passende gedenktekens levert.

Marit en Wim Bendeler startte het bedrijf  twee jaar geleden. “Na enige jaren werkzaam te zijn geweest bij enkele grote steenhouwerijen hebben we de  beslissing genomen om dit werk  als zelfstandige te gaan doen om dit op onze  geheel eigen, betrokken wijze te kunnen doen met zorg, aandacht en liefde”, aldus Marit.

De naam Maroza is een samenstelling van haar eigen naam met een afgeleide van de roos. Deze naam staat voor werken met liefde. Samen met de nabestaanden willen Marit en Wim komen tot een mooie  en blijvende herinnering in de vorm van een passend gedenkteken.
Wim: ”op verzoek komen we bij de mensen thuis of we gaan samen kijken op de plaats waar de steen moet komen. We zijn een klein bedrijf en willen graag veel aandacht geven aan onze klanten.”

Maroza heeft nog niet de beschikking over een eigen showroom, maar met een koffer vol voorbeelden en de vele foto’s van reeds geplaatste gedenktekens  kunnen mensen een goede indruk krijgen van de mogelijkheden.
Ondanks de kleinschaligheid van het bedrijf kan Maroza gedenktekens leveren in alle granietsoorten, roestvaststaal en glas of een combinatie van deze. Ook voor ambachtelijk vervaardigde urnen kan men bij Maroza terecht.

Maroza beschikt niet over een eigen voorraad, maar dat heeft geen enkele invloed op de levertijden, die zijn met 6 tot 8 weken vaak zelfs korter dan elders. Wim en Marit betrekken hun materialen veelal uit Europa en laten dit in België bewerken.

Marit: "Hier hebben we de beschikking over een ambachtelijke werkplaats waar voldoende vakmanschap aanwezig is. Hierdoor hebben we ook mogelijkheden voor herstelwerk en het aanbrengen van vervolginscripties".

Voor meer informatie: 078-641 57 80 of kijk op www.maroza.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.