Ieder jaar een leger aan vrijwilligers in actie tijdens NLdoet

10 december 2015
Ieder jaar een leger aan vrijwilligers in actie tijdens NLdoet

PAPENDRECHT - Papendrecht brengt ieder jaar weer een leger aan vrijwilligers op de been tijdens NLdoet, de grootste actie van Nederland die vrijwilligers en hun werk in de schijnwerpers zet. NLdoet is voor organisaties een mooie gelegenheid om zich te promoten, vrijwilligers te werven en geld in te zamelen.

De eerstvolgende NLdoet vindt plaats op zaterdag 12 maart 2015. Vrijwilligers gaan die dag onder meer verven en tuinen opknappen bij verschillende organisaties en verenigingen. Maar ook worden er high teas en dagjes uit verzorgd voor ouderen in de zorgcentra.

Komt uw organisatie handen te kort? Meld uw organisatie en klus(sen) dan aan op www.nldoet.nl. U kunt op deze website tevens financiële bijdrage aanvragen van maximaal € 400,- om de klus uitvoerbaar te maken.

Nieuw dit jaar in Papendrecht is de ‘Vrijwilligste route’, waarbij organisaties geïnteresseerden ontvangen. Bezoekers kunnen zich tussen 10.00 en 14.00 uur met hop-on/hop-off vervoer gratis laten rijden tussen de deelnemende organisaties. Meer informatie is verkrijgbaar via t. 078-6154741 (op werkdagen van
09.00 tot 12.30 uur) en per mail via vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.