Succesvolle stroopwafelactie Beatrixschool

11 februari 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De afgelopen periode hebben de kinderen van de Koningin Beatrixschool uit Papendrecht stroopwafels verkocht. Deze actie is op touw gezet om het schoolplein van de school te kunnen veranderen en nieuwe speeltoestellen aan te schaffen.

Er zijn meer dan 2000 pakjes stroopwafels verkocht. Uit elke groep is ook een topverkoper gekomen. Alle topverkopers hebben een bioscoopbon als prijsje ontvangen.

Met elkaar hebben de Beatrix kinderen er voor gezorgd dat er € 2.395,20 aan de ‘schoolpleinspaarpot’ kan worden toegevoegd. Maar de school is er nog niet. Er zullen nog andere acties, groot of klein, volgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.