Wasko BSO kinderen zamelen geld voor Dierenbescherming in

10 februari 2016 door Hennie van der Zouw
Wasko BSO kinderen zamelen geld voor Dierenbescherming in

PAPENDRECHT - Het afgelopen half jaar hebben de kinderen van de Wasko buitenschoolse opvanglocaties Het Kinderkasteel, De Wielen en Frank en Vrij hard gewerkt om geld in te zamelen.

Geld voor een goed doel dat wat hun betreft alle aandacht en steun verdiend: de Dierenbescherming! Een half jaar lang werden er lege statiegeldflessen ingezameld. Overal waar ze de flessen maar konden vinden deden ze hun best om de mensen te laten doneren. Toe de actie afgelopen was, werd de Dierenbescherming benaderd om de donatie van €151,30 in ontvangst te nemen.

Deze organisatie vond het initiatief zo sympathiek dat zij een echte dierenambulance stuurden met twee medewerkers die ook nog een indrukwekkend filmpje oer het werk van de dierenbescherming lieten zien. Om de brancard te demonstreren was een vrijwilliger zo gevonden, waarna iedereen de ambulance van dichtbij ging bekijken. En nuttig en leerzame middag in alle opzichten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.