Dion Warner keert terug bij VV Drechtstreek.

05 februari 2016 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Na twee seizoenen met veel plezier bij De Alblas te hebben gevoetbald, keert Dion Warner terug bij Drechtstreek.

De Technische Commissie meldt dat Dion vanaf komend seizoen weer in het blauwwitte tenue zal spelen. De TC heeft hiermee na het aantrekken van trainer Miguel Munoz nog een nieuwe aanwinst, in het jaar dat Drechtstreek haar 70-jarig jubileum viert.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.