Koninklijke Onderscheiding voor Lou Hessing

19 november 2014
Koninklijke Onderscheiding voor Lou Hessing

PAPENDRECHT - Woensdag 19 november 2014 ontvangt de heer L.M. (Lou) Hessing om 16.45 uur in Apollo Hotel Papendrecht een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester De Bruin voor zijn inzet voor onder meer zaalvoetbalvereniging ETEHA, de Sportadviesraad Papendrecht, Scouting Van Brederode, Lions Club Alblasserdam Souburgh en Lions Nederland. Hij wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Lou Hessing (1 juni 1948, Rotterdam) was oprichter en tot 2014 mede-eigenaar van DGA Eteha Papendrecht BV.Van 1985 tot 2014 was hij voorzitter van de 300 leden tellende zaalvoetbalvereniging ETEHA. Hij was altijd aanwezig bij bestuursvergaderingen en bijzondere groepsevenementen en verzorgde met andere vrijwilligers het hele jaar door competities. Daarnaast was hij van 2005 tot 2014 lid van de Sportadviesraad Papendrecht.

Van 1994 tot 2006 was Hessing voorzitter van Scouting Van Brederode, met in die periode zo’n 100 tot 120 leden. Van 1996 tot 2014  was hij lid en in 2000 en 2001 voorzitter van de Lions Club Alblasserdam Souburgh. Van 1998 tot 2012 was hij voor Lions Nederland onder meer verantwoordelijk voor de jeugduitwisseling, waarbij jongeren tussen 18 en 21 jaar worden uitgezonden naar landen elders in de wereld om de onderlinge verstandhouding tussen volkeren te verbeteren.

Van 2004 tot 2014 was hij als informatiemanager van het Lions District 110 CW verantwoordelijk voor alle ICT-zaken binnen het district. Hessing beheerde de website en het ledensysteem, verzorgde digitale nieuwsbrieven en de opleiding van nieuwe ICT-functionarissen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.