Fitvision start met G-fitness

29 april 2015
Fitvision start met G-fitness

PAPENDRECHT - Op de zaterdagochtend is er bij Fitvision aan de Douwes Dekkerlaan in Papendrecht een nieuwe les gestart voor een bijzondere doelgroep: de G-Fitness.

De G-Fitness is een nieuwe aanvulling op het aanbod van Fitvision voor mensen met een verstandelijke en/of lichte lichamelijke beperking. De les staat onder leiding van een ervaren fysiotherapeut, die iedere week een gevarieerde training geeft. Speciaal voor deze doelgroep geldt een vriendelijk tarief van slechts 5 euro per les. De deelnemers zijn erg enthousiast over deze voor hun nieuwe lichaamsbeweging en kijken er iedere week naar uit.
 
Heeft u interesse of kent u iemand die hier aan mee wil doen? Meer informatie of aanmelden voor een gratis proefles kan telefonisch via 078-6411758 of via email info@fitvision.nl.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.