Snelle aanhouding na steekincident aan de Stellingmolen

25 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Snelle aanhouding na steekincident aan de Stellingmolen

PAPENDRECHT - Agenten hebben gisteravond een 28-jarige man aangehouden na een steekincident aan de Stellingmolen.

Rond 21.00 uur kregen agenten de melding dat een 26-jarige man in zijn gezicht was gestoken. Hij raakte hierbij licht gewond. De verdachte ging er direct vandoor. Agenten startten direct een onderzoek. Rond 23.20 uur kon de verdachte, een 28-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam, worden aangehouden. Het mes is in beslag genomen. De man zit vast en wordt gehoord.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.