Start verkoop kavels op bedrijventerrein

20 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Start verkoop kavels op bedrijventerrein

PAPENDRECHT - De gemeente Papendrecht is gestart met de uitgifte van grond op het nieuwe bedrijventerrein Land van Matena. Het bedrijventerrein Land van Matena, gelegen direct langs de A15 nabij de afslag Sliedrecht-West, is een kleinschalig bedrijventerrein. Het is onderdeel van een groter geheel: binnenhet Land van Matena worden ook een exclusieve woonwijk, winkels en appartementen gerealiseerd.

Meer informatie over dit nieuwe bedrijventerrein kunt u vinden op de gemeentelijke website www.papendrecht.nl/ro.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.