Start aanbesteding Wmo woningaanpassingen

12 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Start aanbesteding Wmo woningaanpassingen

DRECHTSTEDEN - De Sociale Dienst Drechtsteden start medio februari een onderhandse aanbesteding voor Wmo woningaanpassingen. Aannemers, bouwbedrijven en andere aanbieders die deel willen nemen aan deze aanbesteding kunnen zich voor 1 februari aanmelden.

Wmo woningaanpassingen
Gemeenten moeten mensen met een beperking ondersteuning bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de samenleving. Dit is geregeld in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Ondersteuning wordt onder andere geboden in de vorm van maatwerkvoorzieningen zoals woningaanpassingen, vervoer, een rolstoel of dagbesteding. De Sociale Dienst Drechtsteden regelt de maatwerkvoorzieningen voor Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht.

Aanbesteding
De Sociale Dienst Drechtsteden start medio februari een meervoudige onderhandse aanbesteding voor eenvoudige woningaanpassingen. De bedoeling is om voor twee percelen een raamovereenkomst te sluiten met twee geschikte partijen voor een periode van twee jaar en mogelijk twee optiejaren. Complexe woningaanpassingen worden per project meervoudig onderhands aanbesteed aan geselecteerde partijen. Geschikte partijen voor zowel eenvoudige als complexe woningaanpassingen voldoen aan de volgende eisen: zij leveren kwalitatief goed werk, werken klantgericht, hebben affiniteit met de doelgroep en oog voor duurzaamheid. De opdracht gaat naar de partij die op basis van prijs en kwaliteit de beste aanbieding doet.

Op de website leest u hoe het aanbestedingsproces verloopt en hoe u zich kunt aanmelden. Aanmelden kan tot 1 februari 2016.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.