Geslaagde eerste training ‘Starten met hardlopen’

11 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Geslaagde eerste training ‘Starten met hardlopen’

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag hebben ongeveer 65 deelnemers hun goede voornemens omgezet in  daden, de eerste training van de voorjaarsloopgroep zit er op. Na een kort praatje van de wethouder sport van Papendrecht, Kees Koppenol, is de groep vol enthousiasme begonnen op de atletiekbaan van AV Passaat op weg naar de Lenteloop in Papendrecht op 11 juni.

Dankzij een geleidelijke opbouw en het bewust rustige tempo kunnen zij, zelfs als ze jarenlang niet gesport hebben, over 20 weken de 5 km lopen. Voor diegenen die al enige loopervaring hebben is er een trainings-programma voor deelname aan de 10 km.

De trainingen worden gegeven vanuit de prachtige atletiekaccommodatie aan de Andoornlaan in Papendrecht, elke zaterdagochtend om 10.00 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur.

U kunt de hele maand januari nog probleemloos instromen, neem contact op met Gert Schut via de mail gschut@telfort.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.