Woongroep Het Palet viert 15-jarig bestaan

11 januari 2016
Woongroep Het Palet viert 15-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag 9 januari vierde de woongroep Het Palet het 15-jarig bestaan tijdens de Nieuwjaarsreceptie in huis. Wethouder Koppenol: "Hier staat een trotse wethouder!"

Wethouder Koppenol feliciteerde namens de Gemeente Papendrecht de woongroep met deze mijlpaal. 24 uur zorg in je eigen appartement, met een eigen rolstoelbus voor de deur geeft alle kans om ondanks je handicap toch je eigen leven te kunnen leiden. Veel ouders en andere vrijwilligers hebben zich ingezet voor de opzet en het voortbestaan van deze woongroep. Ook is een aantal mensen als vrijwillig chauffeur op de rolstoelbus bezig.

Op de eerste verdieping in het gebouw is inmiddels een tweede woongroep: de Van Gogh-groep. Zorgaanbieder Wooncadans biedt de professionele zorg aan beide groepen, tot tevredenheid van de bewoners.

Wooncadans beheert ook de Blomhoeve in Alblasserdam, wat eveneens heel goed gaat.
Deze manier van wonen, kleinschalig en met betrokkenheid van veel vrijwilligers, is iets om trots op te zijn!

De wethouder overhandigde een attentie aan het bestuur van de Woonvereniging Het Palet. Boukje van Dijk, die hier de hand schudt van de wethouder, nam daarna afscheid van dat bestuur met bloemen en veel applaus op de geanimeerde receptie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.