Het palet viert 5-jarig jubileum

09 januari 2006
Het palet viert 5-jarig jubileum

PAPENDRECHT - Op zaterdag 7 januari was het feest bij het Palet aan de Vincent van Goghlaan! De Woongroep Het Palet vierde namelijk haar eerste lustrum. Na een moeilijke periode van bezuinigingen werd er door de 7 lichamelijk gehandicapte bewoners, ondersteund door de Stichting Woongroep Papendrecht, een gezellig winterfeest gegeven voor alle buren, vrijwilligers, medewerkers, adviseurs, familie en vrienden. Het binnenplein was versierd met allerlei lampjes en er was een groot tentzeil opgehangen om de warmte beter vast te houden en een knusse sfeer te creeëren. Supermarkt C1000 had een groot deel gesponsord, zie ook de foto. Rechts op de foto zien we 4 van de 7 bewoners, die een leuke dag hebben gehad.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.