Cock van der Beek ontvangt Koninklijke Onderscheiding

08 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Cock van der Beek ontvangt Koninklijke Onderscheiding

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin reikte donderdagvanavond 7 januari 2016, om 20.00 uur een Koninklijke Onderscheiding uit aan Cock van der Beek in de brandweerkazerne aan de Poldermolen 8. Meneer van der Beek werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Cock van der Beek (17 november 1960, Schoonhoven) is sinds zijn indiensttreding bij Brandweer Papendrecht een toegewijde brandweerman. Dag en nacht staat hij klaar om te helpen, zelfs al komt daardoor zijn eigen bedrijf soms op de tweede plaats. Tot voor kort was hij namelijk ook eigenaar van boekhandel De Gruijter.

In 2003 werd hij bevorderd tot Bevelvoerder, een taak die hij al jaren met veel enthousiasme en passie uitvoert. Ook bij stafvergaderingen is meneer een belangrijke spin in het web. Met een zakelijke en nuchtere blik benadert hij complexe onderwerpen. Ook is het iemand waarnaar geluisterd wordt, zonder dat hij autoritair is. Voor vele korpsleden is hij een luisterend oor, maar hij kan ook goed mensen op hun verantwoordelijkheid wijzen. De heer Cornelis is te kenmerken als een sociaal persoon die structuur aanbrengt en zich houdt aan gemaakte afspraken. Meneer van der Beek is een zeer gewaardeerde en gerespecteerde collega bij het korps in Papendrecht.

In het bijzijn van zijn echtgenote Dot van der Beek en zijn collega's van de brandweer ontving Cock van der Beek uit handen van burgemeester De Bruin afgelopen donderdagavond een Koninklijke Onderscheiding: hij werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Foto Henk van Veen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.