Nieuwjaarswens vanaf “De Papenhoeve”

07 januari 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwjaarswens vanaf “De Papenhoeve”

PAPENDRECHT - Van mevrouw Adrie van den Adel van de Kinderboerderij de Papenhoeve ontvingen we het volgende bericht: "Het eerste volle jaar van kinderboerderij “De Papenhoeve” is afgesloten. Het is in veel opzichten een druk en heftig jaar geweest. Er moest nog veel op de rails worden gezet, maar we zijn trots op het bereikte resultaat. In de jaarstukken die wij binnenkort gaan opleveren kunt u lezen wat er op de kinderboerderij allemaal is gebeurd en gedaan. Deze jaarstukken zullen na goedkeuring door de gemeente op onze website worden geplaatst. Dankzij de inzet van veel partijen is 2015 een positief jaar geworden en geeft ons vertrouwen dat 2016 dat ook gaat worden.

De activiteitenkalender voor 2016 is alweer opgesteld en inmiddels beschikbaar. Er staat weer het nodige te gebeuren wat veel leuke, leerzame en spannende uren zal opleveren. Nieuw op de kalender zijn de wekelijkse inlooplessen voor het werken met schapenwol. Dit jaar hopen we ook de eerste geboortes op de kinderboerderij mee te maken. Erg spannend, en als het allemaal goed gaat betekent dat beschuit met roze of blauwe muisjes voor alle bezoekers. Kortom, het gaat een actief jaar worden.

Wij wensen onze medewerkers, al onze vrijwilligers, al onze sponsoren en donateurs, alle betrokken medewerkers van de gemeente Papendrecht, alle partijen waar we mee samen werken, maar bovenal al onze bezoekers een goed en vooral gezond 2016 toe. Wij hopen dat wij ook dit jaar weer op iedereen mogen rekenen. Wij gaan er weer alles aan doen om 2016 succesvol te laten zijn en doen ons best om niemand teleur te stellen.

U kunt ons vinden aan de Admiraal de Ruyterweg 1A."

Door Adrie van den Adel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.