Burendag op kinderboerderij De Papenhoeve

11 juni 2014
Burendag op kinderboerderij De Papenhoeve

PAPENDRECHT - Het stichtingsbestuur van de kinderboerderij hield zaterdag 7 juni Burendag op 'De Papenhoeve'. Omwonenden waren uitgenodigd om, onder het genot van een kop koffie, kennis te maken met het bestuur en de nieuwe kinderboerderij, die nog volop in aanbouw is. Voorzitter Errol Risakotta en andere bestuursleden leidden belangstellenden rond en gaven een toelichting op de plannen en het proces.

Burendag kinderboerderij 'De Papenhoeve'
In de zomervakantie 2014 arriveren de eerste dieren. Zodra zij een beetje gewend zijn, gaat 'De Papenhoeve' weer open. Volg de ontwikkelingen op de voet via www.facebook.com/kinderboerderij.depapenhoeve.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.