Geringe belangstelling voor eerste koopzondag

08 december 2014
Geringe belangstelling voor eerste koopzondag

PAPENDRECHT - Op zondag 7 december was de eerste grote zondag dat de winkels in Papendrecht geopend waren. Een rondgang over de Meent leerde dat er ongeveer 20 winkels open waren. Het waren de grote winkelketens zoals de Jumbo, Bruna, Hema en Jamin die hun deuren hadden geopend. De zelfstandige winkels waren gesloten.

De Meent vertoonde om 14:00 uur een zeer verlaten straat beeld. Wellicht dat het koude en natte weer spelbreker was, en mensen ervan weerhouden heeft te gaan shoppen.

Foto: Pieter van den Berg

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.