Vanavond sluit Interval aan de Lange Tiendweg haar deuren

18 december 2015
Vanavond sluit Interval aan de Lange Tiendweg haar deuren

PAPENDRECHT - Het programma (met de cursussen en activiteiten) van Interval op de huidige locatie aan de Lange Tiendweg stopt definitief na 18 december 2015 met de allerlaatste Kinderdisco in het huidige pand. Hiermee komt een einde aan ruim 25 jaar jeugdwerk in het Intervalgebouw, dat voorheen bekend was onder de naam Tuxedo.

Interval organiseert nog wel een zaalvoettoernooi op 20 december 2015, maar dat vindt plaats in het Sportcentrum. In januari 2016 maken we ons klaar voor de verhuizing. Als alles volgens planning verloopt gaat de deur van Interval definitief op slot per 15 februari 2016 en verhuizen we naar onze nieuwe tijdelijke huisvesting: De voormalige Kunstuitleen (achter de bibliotheek) aan de P.C. Hooftlaan.

Vanaf die datum gaat Interval dan ook direct beginnen met de planning van (vooral) de cursussen, workshops (die in de voormailige Kunstuitleen daar worden georganiseerd) en activiteiten (die vooral op andere locaties in Papendrecht worden georganiseerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.