All Office Rietveld vertrekt uit Papendrecht

01 februari 2007

PAPENDRECHT - All Office Rietveld Papendrecht BV is opgericht in 1975 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van kantoorartikelen, kantoorinrichting en kantoormachines. De laatste 1,5 jaar zijn de activiteiten verspreid over 2 locaties, te weten: Papendrecht (kantoorartikelen, administratie, expeditie) en Ridderkerk (showroom meubilair/machines en sales).

Uit efficiëntie en zichtlocatie overwegingen heeft All Office Rietveld besloten om zich weer in één pand te vestigen: het gehele bedrijf opereert vanaf 1 maart 2007 vanuit Ridderkerk aan de Wolweverstraat 24 onder de naam All Office Rietveld-Rijnmond en zal dus Papendrecht na bijna 32 jaar gaan verlaten.

Dit houdt in dat er momenteel een grote uitverkoop is van (showroom) meubilair in Papendrecht. Op www.allofficerietveld.nl staat het actuele overzicht van alle opruiming-meubilair.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.