Opening Barbera's Lifestyle op het Oude Veer

06 oktober 2015
Opening Barbera's Lifestyle op het Oude Veer

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 3 oktober was het echt een feestje op het Oude Veer. Arthur Tuytel opende zijn deuren, maar ook Barbera's Lifestyle op het Oude Veer 28 is vanaf heden open.

De kick off was donderdagavond 1 oktober toen begon Barbera's Lifestyle met een gezellige Riviera Maison Styling Night, vrijdag nog de laatste puntjes op de i gezet en zaterdag waren ze er klaar voor en wat was het gezellig. Barbera's Lifestyle gaat er weer een kei leuke, gezellige en mooie straat van maken, net als vroeger.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.