Gezocht: Gastvrije vrijwilligers die graag met mensen omgaan

10 december 2015 door Hennie van der Zouw
Gezocht: Gastvrije vrijwilligers die graag met mensen omgaan

PAPENDRECHT - De BWI (brede welzijnsintelling) Papendrecht beheert wijkgebouw De Spil waar dagelijks activiteiten voor ouderen plaatsvinden zoals: biljarten, stijldansen, klaverjassen, kegelen en sjoelen. Per toerbeurt werkt een team van 15 vrijwilligers achter het buffet om onze bezoekers te voorzien van een kop koffie, thee of fris.

Voor deze locatie zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die ons team op maandagmiddag wil komen versterken. Een buffetdienst loopt ’s ochtends van 9.30 – 11.30 uur en ’s middags van 13.30 - 16.30 uur en is in principe éénmaal in de twee of drie weken. In vakantieperioden of in geval van ziekte kan het voorkomen dat er vaker een beroep op u wordt gedaan. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan de bezoekers, beheert u het buffet en de daarbij behorende werkzaamheden.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met de BWI, P.S. Gerbrandystraat 31, 078-6154741 (op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.