Telefooncel vol boeken voor Blomberg

10 december 2015 door Hennie van der Zouw
Telefooncel vol boeken voor Blomberg

PAPENDRECHT - Papendrecht en Blomberg vieren 40 jaar partnerschap. Een mijlpaal waar de gemeente Papendrecht graag bij stilstaat; zij schenken Blomberg een telefooncel vol boeken. Een bijzonder cadeau dat symbool staat voor het jarenlange partnerschap tussen de gemeenten waarin actief delen van kennis en ervaringen centraal staan. Het leuke is, iedere Papendrechter kan een steentje bijdragen door boek(en) in te leveren bij De Bibliotheek AanZet, aan de Markt 2 in Papendrecht. Uw boek komt dan in de telefooncel in Blomberg. De inwoners van Blomberg kunnen deze boeken straks gratis lenen in de kleine bibliotheek op het dorpsplein in Blomberg.

Geef een boek cadeau
Bibliotheek AanZet heeft al veel boeken mogen ontvangen. Tot nu toe zijn dit veel oude romans. Kinder- en jeugdboeken, literaire thrillers, informatieve boeken of andere genres zijn daarom extra wenselijk. De boeken mogen Nederlands-of Duitstalig zijn. U kunt de boeken tot vrijdag 12 februari inleveren bij de Bibliotheek

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.