Boeken voor partnergemeente Blomberg

11 november 2015
Boeken voor partnergemeente Blomberg

PAPENDRECHT - Papendrecht en Blomberg vieren 40 jaar partnerschap. De gemeente Papendrecht heeft sinds 1975 een actieve partnerschap met de Duitse gemeente Blomberg. Al veertig jaar zijn de gemeenten met elkaar verbonden op het gebied van sport, onderwijs, cultuur en kerken.

Deze verbondenheid vertaalt zich in het veertig jaar delen van kennis en ervaringen. Deze mijlpaal wil de gemeente Papendrecht vieren met een bijzonder geschenk aan Blomberg: een telefooncel vol met boeken. Een toepasselijk cadeau, want onder meer via boeken delen we onze kennis en ervaringen. Het leuke is: iedere Papendrechter kan een steentje bijdragen door boek(en) in te leveren bij De Bibliotheek AanZet, aan de Markt 2 in Papendrecht. Uw boek komt dan in de telefooncel in Blomberg! Het boek mag Nederlands- of Duitstalig zijn.

De inwoners van Blomberg kunnen de boeken straks gratis lenen in de kleine bibliotheek op het dorpsplein in Blomberg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.