Excelsior Papendrecht op zoek naar beginnende en gevorderde muzikanten

10 december 2015 door Hennie van der Zouw
Excelsior Papendrecht op zoek naar beginnende en gevorderde muzikanten

PAPENDRECHT - Vitaal, veelzijdig en modern; woorden die treffend zijn voor Muziekvereniging Excelsior Papendrecht. Excelsior bestaat al 95 jaar en is een springlevende, actieve vereniging, die bij veel evenementen het bruisende muzikale middelpunt is. In de afgelopen jaren werden zeer diverse concerten verzorgd met solisten als Marco Bakker en Roman van der Werff en met het Westlands Mannenkoor, alsmede concerten van de jeugdafdelingen met veelzeggende titels als het Piratenconcert en Reis om de Wereld.

Voor de verdere ontwikkeling van de orkesten en de slagwerkgroepen komt Excelsior graag in contact met muzikanten die deel willen uitmaken van deze bruisende vereniging. Voor de balans in de orkesten is Excelsior met name op zoek naar muzikanten op trompet, bugel, hoorn en trombone. Ieder die geinteresseerd is, is welkom om een kijkje achter de schermen te nemen en kennis te maken met de vereniging, de opleidingsmogelijkheden en de vele verschillende muziekinstrumenten. Bij Excelsior Papendrecht is voor ieder wat wils!

Op www.excelsiorpapendrecht.nl is informatie te vinden over de orkesten en slagwerkgroepen, alsmede over de komende evenementen zoals het Nieuwjaarsconcert op 09 januari as. in Theater De Willem, waaraan de internationaal bekende zangeres Sae-jeong Kim en zanger Roman van der Werff medewerking verlenen; een echte aanrader voor elke muziekliefhebber. (Kaartjes zijn verkrijgbaar via Theater De Willem.) Voor vragen en informatie is Excelsior te allen tijde bereikbaar via info@excelsiorpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.