Meepraten over Jeugdhulp Papendrecht

01 december 2015 door Hennie van der Zouw
Meepraten over Jeugdhulp Papendrecht

PAPENDRECHT - Woont u in Papendrecht en heeft u thuiswonende kinderen? Dan wil de gemeente u graag een aantal vragen stellen over opvoeden in Papendrecht en de jeugdhulp die het Centrum Jeugd en Gezin biedt. Ook hebben wij enkele vragen over het activiteitenaanbod van Jeugdcentrum Interval.

Klik op hier voor de vragenlijst. :

Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten.

Alvast bedankt!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.