Bibliotheekpas vervangen

26 november 2015 door Josette Huisman

REGIO - Misschien heeft u het al gemerkt: de zelfbedieningsapparaten en betaalautomaten worden vernieuwd. Hiervoor heeft u een nieuwe bibliotheekpas nodig, met een chip erin. Bent u lid van de bibliotheek? Kom dan snel langs, en laat gratis een nieuwe pas maken.

Zodra u de nieuwe pas hebt, kunt u hem direct gebruiken. Hij wordt gekoppeld aan uw gegevens en ook eventueel tegoed staat op uw nieuwe pas.

Kijk voor overige informatie over de Bibliotheek AanZet op de website.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.