Proefverlichting op het Bosch

26 november 2015 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - In 2016 staan de lichtmasten op het Bosch op de planning om vernieuwd te worden. In de Dijkvisie Papendrecht is afgesproken dat dijkwegen bij planmatige vervanging een nieuwe karakteristieke dijkverlichting krijgen.

Begin december worden als proef voor een periode van circa drie maanden drie verschillende armaturen op het Bosch geplaatst. De vormgeving van de nieuwe armaturen sluit beter aan op de verlichting van het centrum van Papendrecht. De definitieve verlichting volgt in de loop van 2016.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.